Силви Бенд одржаа концерт на тераса за Велигден.

Видео од концертот објавија на социјалната марежа Фејсбук.

Еден од најдолгите аплаузи на соседите го посветија на здравствените работници, за како што велат, несебична пожртвуваност во борбата против Ковид-19.