Еве еден предлог како карантинот ви биде што повозбудлив – пробајте нови пози во се*сот!

Дали сте слушнале за бушење? Таа е само за најсмелите.

На мажите им е полесно отколку на жените.

Дами, потребно да застанете во поза како свеќа, потпирач да имате на рамениците, додека лежете на подот.

Изгледа интересно, пробајте!?