Неименуван Естонец се снимал додека возел 260км/час со својот Лексус , без грижа дека ги крши сообраќајните правила.

На социјалните мрежи се појави видео од Естонец , кој вози 260км/час со својот Лексус. Тој е сигурен дека може да го вози автомобилот со една , а да снима со другата рака.

 

 

Естонецот сакал да испроба како до максимум вози новиот Лексус ЛС460 . Но , во еден момент ја губи контролата над големиот автомобил и завршува на покрив.