Кој би рекол…

Фолкерот Аца Лукас уште еднаш покажал дека мисли на своите фанови, па со една порака посебно израдувал.

Тој на сите верници си католичка исповед им честитал Велигден и тоа си овие зборови:

– На сите верници со католичка вероисповед најискрени честитки по повод празникот. Среќен Велигден.

Еве како тоа изгледало: