„Ни се роди бебе ❤ Малото преслатко Бамби е старо само неколку дена, а освен мајката за него се грижат и другите срни во групата. Да ни е живо и здраво”!

Одговорните лица на Зоолошката градина во Скопје, на својата Фејсбук страница ја објавија последната интересна информација за тоа што се случува во зоолошката.