-Ова е за во Риплиевото Верувале или не, напиша на Фејсбук Владимир Милчин.

Ваквата негова реакција, доаѓа откако вчера на социјалните мрежи се појави фотографија на која Љупчо Николовски, генералниот секретар на СДСМ, пратеникот Мухамет Зекири заедно со плејада нивни сопартијци и општински комитети на владејачката СДСМ, преку својот Фејсбук профил најавија интензивирање на судски процеси, оставајќи ја јавноста во прашалници од каде имаат информации кои ги поседуваат само судските органи.