Што се случува кога славните се појавуваат во исти парчиња или со исти детали или … Или кога едноставно сакаат повторно и повторно да но потсетуваат на своите омилени нешта…

Мајара Кери
Од комбинацијата со црно тесно мини здолниште до онаа со кежуал шорц, Мараја Кери наоѓа начини да ги истакне своите надалеку прочуени нозе во овие црни, блескави сандали со високи потпетици.

Меги Гиленхал
Бременоста не е пречка за фирмираниот стил на Меги Гиленхал, која очигледно одлично изнаоѓа начини да ја вклопи Миу Миу куфер-чантата од еленска кожа во својот имиџ.

Кејт Хадсон
“Старитеè фармерки на Кејт Хадсон перфектно се вклопуваат во нејзиниот хипи стил, а добро одат и во други прилики. Па зарем не е штета да се стават на дното на плакарот?!

Хилари Даф
Сивиот топ на Хилари Даф с се наоѓа и богами напорно работи како и таа. Со неа е во “најтешкитеè работи – од шетање на кучето до роденденските забави со пријателите.

Миша Бартон
Миша Бартон “фатенаè низ Холивуд со својата омилена чанта изработена во стилот на традиционалните седла за јавање.

Кира Најтли
Изгледа Кира полека го презема стилот на својот филмски партнер Џони Дип. А затскриена под омиленото сино капче е забележана на две различни локации – Лондон и Њујорк.