Лакирањето на ноктите може да биде вистинска уметност, но замислете што можете да добиете ако секој еден нокт го премачкате со 116 лакови одеднаш.

Блогерката Кристина Ротенберг го направила токму тоа. Се излакирала со сите лакови кои ги има и таа процедура траела 12 часа.

Погледнете го видеото:

[video:https://www.youtube.com/watch?v=EWHV5IxDuB0]