Рајан Лора Соза минатата година се пријавила за натпреварувањето “Miss BumBum World” и тврди дека заради тоа повторно не нашла работа во болница.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Rayane Laura Souza ??? (@rayanelaura_souza) on

 

Оваа убавица е модел и докторка, а била и една од фаворитките на ланскиот натпревар за најдобро газе, но победата и „побегнала“ од раце. Инаку, за да може да се натпреварува морала привремено да ја напушти работата како доктор, што не му се допаднало на нејзиното семејство.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?? Monday mood ?

A post shared by Rayane Laura Souza ??? (@rayanelaura_souza) on

Рајан вели дека сега и е тешко да се врати на медицината. Додала и дека заради тоа што е жена има многу предрасуди врзани за неа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

A post shared by Rayane Laura Souza ??? (@rayanelaura_souza) on