После протоколарното позирање следувало изненадување за претседателот, затоа што еден од војниците побарал нешто несекојдневно од Путин ­ да направат селфи со него.

Путин беше изненаден, но со задоволство прифати и се фотографираше со руските војници.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=_lcQhp0sTxE]