Дали некогаш сте сакале да се видите што се случува во вашето тело кога имате секс?

Новото видео покажува снимка направена од резултатите на повеќекратно скенирање на телата на мажите и жените во “интимни активности” – од францускиот бакнеж до коитусот.

Еве како тоа изгледа:

извор zase.mk