На Твитер се појави фотографија на која се гледа како извесен Чичко Илчо протестира секојдневно затоа што градежна парцела вредна 210000 евра, насилно му е купена за 400 евра.

Чичко Илчо е секој ден тука, протестира затоа што градежна парцела вредна 210000 евра,министер може да ја купи за 400 евра,иако тука нема никаква куќа,а чичко Иле не може да се противи на одлуката од Министерката Рената Дескоска, иако на истото место тој има легална куќа.Срамота!, стои во постот на Твитер.

 

Чичко Илчо е секој ден тука, протестира затоа што градежна парцела вредна 210000 евра,министер може да ја купи за 400 евра,иако тука нема никаква куќа,а чичко Иле не може да се противи на одлуката од Министерката @RenataDeskoska иако на истото место тој има легална куќа.Срамота! pic.twitter.com/eP8PuFoaEV