Она што се случува во главата на жените отсекогаш била енигма за мажите, но дали некој се прашувал за што мисли жената додека води љубов?

Некои рботи може да се претпостават, додека други не би ни паднале на ум, бидејќи жените се мистериозни суштества. Секоја припаднчка на понежниот пол може да размисли за ова, особено ако тоа е првиот сексуален однос.

Дали го забележа мојот целулит?

Неопходна работа во женскиот мозок е акцент на физиономијата за време на сексот. Таа ќе размислува за недостатоците на своето тело, наместо за тоа како нејзиниот партнер изгледа голо.

Фантазија

Немојте да бидете деморализирани, но повеќето жени имаат свои фантазии, и често тоа е маж со кого моментално не се се моментално во занос, па поранешен или некој холивудски актер може да и „лета“ низ умот.

Долната облека

Толку се трудев да ја изберам својата долна облека, а тој дури и не го забележа тоа, е реченица што пријателките  често си ја раскажуваат едни на други по огнената ноќ со саканата личност. Па момци, обрнете внимание!

Заборавив да испратам деловна е-пошта

Жените имаат тенденција да прават повеќе работи истовремено. Исто така, може да размислуваат за неколку работи, дури и за време на љубовната врска – верувале или не.

Почекајте додека заедно не ја достигнеме кулминацијата

Ова го полудува женскиот пол. Токму кога се близу до кулминацијата …, кулминацијата е еднострана. „Вториот круг“ обично не е толку страствен. Иако, ова не е задолжително правило.

Дали е можно тој веќе спие?

После секс, жената може да биде сериозно навредена и лута ако веднаш заспиете. Изненадена кога ќе се врати од бањата, ова ќе ја направи навистина нервозна.

Па, ова не е она што го очекував

За жал, и ова спаѓа во списокот на женски мисли кога таа не е задоволна од техниката, големината, предиграта … Не е невообичаено една жена да се зачуди кога ќе ги соблечете панталоните.