Пејачката неодамна открила дека во ноември ќе се омажи за свршеникот Игор Којиќ. Среќната двојка се врати од Ибица, а пејачката открила дека имале “пензионерски” одмор и воопшто не се журкале. 

До крајот на годината таа рекла дека ќе издаде и албум кој ќе му биде посветен на Игор, а освен тоа открила дека ќе има и свадба. 

Имено, на новинарско прашање дали ќе се мажи во септември или октомври само рекла: 

Ноември… Ноември е убав”.