Анастасија Ражнатовиќ стигнала во странските медиуми од една причина за која долго се зборувало.

Пејачката е ограбена во Париз, потоа морала да му пее на таксистот како би стигнала до едно место. Анастасија завршила на “Daily mail” кој ја пренесува приказната за ќерката на Цеца.

“Дојдовме на идеа, немаме пари за такси, со што на таксистот сакавме да му објасниме дека мора да не пренесе, дека таа ќе му пее и дека така ќе му платиме, бидејќи немаме пари. Дојдовме до првиот таксист, му објаснивме дека Анастасија е пеачка во Србија, што ни се случи а и тој забележа дека сме изморени. Таа буквално цел пат пееше и така му плативме на таксистот. Кога се вративме во хотелот сакавме да му дадеме пари на таксистот но тој не сакаше да земе“, рекла другарка на Анастасија.