Највесела на свадбата на синот Вељко Ражнатовиќ кој вчера се ожени со Богдана била мама Светлана Ражнатовиќ.

Ѕвездата во еден момент го водела орото, на кое се приклучиле гостите, кои не многу вешто се обидувале да ги фатат чекорите на ова оро.

Во колото потоа се фатил Никола Селковиќ, советник на претседателот на Србија.