За разлика од Цеца и Вељко, кои се позитивни на коронавирусот, Анастасија и на двата теста е негативна. Добри вести доаѓаат и од Тител каде се наоѓа снаата Богдана со малиот Жељко. 

„Штотуку ни стигнаа резултатите и фала му на Бога сите сме негативни! Вклучително и Богдана и бебенцето и сите сме добро“, рекла Данијела, мајката на Богдана.