Првпат по пет години од болниот развод со Џеси Џејмс, актерката е видена насмеана и многу среќна, и тоа во друштво со Рендал.

Овој човек изгледа фантастично, па сосема разбирливо е зошто Сандра ја прекинала петгодишната пауза. Двојката е видена на вечера во еден ресторан во Холивуд. Изгледале пресреѓни, а глумицата цело време била со насмевка на лицето.