Сандра Африка е позната по тоа што не носи на себе многу гардероба, а нејзината сосетка открива  како пречекала мајстори во својот дом, а на себе речиси и да не носела ништо.

Пејачката во својот нов стан во новобелградската населба Вест се пресели на почетокот на годината, а вратата на мајсторите им ја отворила полугола.

Африка само што излегла од под туш, и завиткана во крпа ја отворила вратата, а можеме да претпоставиме само дали таа носела долна облека.

Момчињата носеле украсни растенија и сталажа, која сега е на нејзиниот ѕид. Интересно е што Сандра не се облекла пред да им отвори.

И покрај тоа сосетката има само пофалби за неа.

Сандра е прекрасна, но не можам да спијам од неа една недела. Ќе полудам, ме нервира што нешто буши во станот цел ден. Навикнав да спијам кога е жешко и не можам да го сторам тоа од нејзините мајстори.