Oва возило го има само во Прилеп. Лимузината е гордост на сопственикот, а не и е рамно ниту едно БМВ.

Фиќо кабриолет, ваква легендарна појава не се гледа секој ден, особено ако е спакувана во вака добар производ, направен со мерак и стил.

Секоја чест за сопственикот за вложениот напор и труд.