Фраеров сакал да се пошегува со жена му која заспала, ама брзо го стигнала казната. Наместо пената да си ја размачка на сопственото лице, таа му треснала таква тупаница што долго ќе ја памети. 

Впрочем, видеото доволно зборува. Погледнете го и слатко насмејте се.