Не се обидувајте да го правите ова, НИКОГАШ! Типов дефинитивно имаше повеќе среќа од памет! Сакаше да направи двојно салто, но бидејќи добро не пресмети буквално тресна од земја. При падот се слушна гласно пукање на вратот, а потоа и врисок од шок и болка. 

„Кога слетав и слушнав како му крцна вратот си помислив дека ќе умрам, За среќа, завршив само со еден месец болка“, рекол овој гимнастичар во обид.