Алексас Морган (24), сензација на Инстаграм позната по нејзините заносни облини, спроведе експеримент за да провери колку мажи ја одмеруваат во текот на денот.

Таа го ставила својот мобилен телефон во задниот џеб и ги снимила изразите на лицето на мажите кои ја меркаат одзади.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Which pic should be your screensaver? ? @alexasmorgantv

A post shared by Alexas Morgan ❣️ (@alexas.morgan) on

Како што можеше да претпостави, повеќе од 10 момци се свртеа кон неа. Некои дури кимнаа со главата како одобрување, додека други „ги отворија“ устите затоа што им се допаѓаше изгледот.

Нејзиното видео стана вирално со повеќе од 3.000.000 прегледи и 120.000 лајкови.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Which reaction was your fav? ? @alexasmorgantv

A post shared by Alexas Morgan ❣️ (@alexas.morgan) on