Руските хакери „Фенси берс“ ја хакирале украинската фирма на синот на Џо Бајден

Руски воени хакери во ноември се обиделе да ја прбијат електронската пошта на украинската енергетска компанија во чија управа беше Хантер Бајден, син … Продолжи со читање Руските хакери „Фенси берс“ ја хакирале украинската фирма на синот на Џо Бајден