„За жал, се уште не го знаеме конкретното сценарио кое треба да го предложи компанијата, или нејзините советници, така ќе бидеме трпеливи” – рече Мос на телефонска конференција. „Отворени сме за разни сценарија, но мора да ги почекаме конкретните предлози” – рече Мос.