Инфлуенсерката Андреа Василе открила дека заработува по 2 милиони евра годишно од своите објави на Инстаграм. Андреа е сопственичка на прилично голем задник со помош на кој заработува енормна сума на пари од само една објава. Андреа има 35 години и е родена во Букурешт. Пред ова, таа се занимавала со веб дизајн кога сфатила дека всушност “седи на рудник со богатство”.

Романката има повеќе од 3,1 милион следбеници и вели дека се разликува од другите инфлуенсерки поради својата искреност. Не крие дека го зголемила задникот по хируршки пат и токму поради својата искреност тврди дека луѓето ја следат и ја сакаат.

Извор: tocka.com.mk