Пејачката Ријана која е една од најпопуларните но најпосакувани пејачки на светот, очигледно силно ја погоди раскинувањето со милијардерот.

Таа во последно време подзаборави на музиката и се посвети целосно на својата козметичка линија „Фенти бјути“ и на својот моден бренд.

Сексапилната пејачка заработува огромни суми од модната линија што ја креираше, и задоволна е само со тој приход. Многумина забележале дека пејачката последнта година има вишок килограми, сега има повеќе од 10 килограми вишок.

Од модната линија која таа ја креираше, пејачката од Барбадос, заработи милиони, но многумина забележале дека таа во последно време ја зголемила килажата.

10 килограми плус не и пречат на Ријана, туку таа ги истакнува своите атрибути во проѕирно бикини.