Извори од здравствените власти информираат за „360 степени“ дека Рашковски е хоспитализиран и дека здравствената состојбата му е под контрола, односно дека е „средно влошена“

Генералниот секретар на Владата Драги Рашковски, според информации на „360 степени“, е хоспитализиран на Инфективната клиника во Скопје поради компликации од ковид-19.

Од Владата нема потврда за оваа информација, додека извори од здравствените власти информираат дека Рашковски е хоспитализиран и дека здравствената состојбата му е под контрола, односно дека е „средно влошена“.

Извор: 360 степени