Ние сме секогаш заедно со народот и столбот на државноста, вели пратеничката Рашела Мизрахи, откако беше избрана за нов член на Извршниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ.

 – Како член на Извршниот Комитет на најголемата македонска партија ВМРО-ДПМНЕ јавно се заблагодарувам на претседателот Христијан Мицкоски и партијата за довербата.

Ние секогаш сме заедно со народот, затоа што сме столбот на државноста на Македонија.

И во тој дух, заедно со народот храбро ќе истапиме со напорна и чесна работа за доброто на Македонија.

Да живее ВМРО-ДПМНЕ!

Да живее Република Македонија, напиша Мизрахи на Фејсбук