Лепа Брена во деведесеттите години жареше и палеше ширум цела тогашна Југославија. 

Брена, како и сегашните пејачки и старлети, носеше многу малку облека на себе. Често се слекуваше во шорцеви, костими за капење, многу куси здолништа, кои всушност и беа нејзин заштитен знак. 

Погледнете и потсетете се како изгледаше некогаш.

[video:https://youtu.be/1oJxb0wTrzQ]