Актерката Даница Ристовски открива дека таа и нејзиниот сопруг Лазар едвај чекаат да станат баба и дедо во септември. Помладиот син Јован и снаата Љиљана ќе им донесат нов член на семејството, за кого неизмерно се радуваат.

– Наше најголемо очекување и најголема желба е да станеме баба и дедо во септември. Она што неизмерно го чекаме е дека нашиот син Јован и снаата Љиљана ќе ни донесат нов член на семејството – вели Даница, која ги опишува нејзините синови Петра и Јован како добри луѓе и господа.

– Тие се пред сè добри луѓе и господа. Се надевам дека тие ги наследија нашите најдобри квалитети и во човечки и во уметнички аспект. Не е лесно да се биде дете на успешни родители, а фактот што тие се исто така присутни на полето на уметноста е сосема природен – рече таа.