Иако пријавила во Дирекцијата за заштита на лични податоци, а тие ги тргнале фотографиите, злоупотребите и навредите не престанале. Вели и полицијата ја информирала за проблемот

Силванка вели морала да го смени и телефонскиот број бидејќи на почетокот постојано и се јавувале луѓе кои го гледале огласот и објаснува дека сето ова тешко го доживува нејзиното семејство.

Таа се сомнева дека во нејзино име се претставува бивша девојка на нејзиниот поранешен партнер.

Извор: Канал 5