Претседателот на Русија, Владимир Путин забележал како неговото обезбедување во еден момент турка ветеран кој одел паралелно со него на страна. Рускиот претседател тогаш се свртел и му пришол на работникот.

На снимката се гледа како шефот на државата во придружба на претседателот на Србија, Александар Вучиќ и премиерот на Израел,

Погледнете го видеото