„Вијадукт Трејд“ известува дека поради изведување градежни работи, кои започнаа вчера и ќе траат до сабота, при поставување на индуктивни јамки на автопат А2, наплатна станица Глумово – Скопје, за што ќе се изврши промена на режимот на сообраќај.

извор: Makfax