АМСМ информира дека поради изведување на градежни активности при поставување на идуктивни јамки ќе се изврши промена на режимот на сообраќај согласно Одобрен Основен сообраќаен проект на:

Патен правец Петровец-Кадино_Автопат А4, во период од 04.09.2019г.-08.09.2019 година.

Патен правец Кадино-Хиподром_Автопат А4, во период од 08.09.2019г.-12.09.2019 година.

извор: Makfax