Општина Кисела Вода известува дека дека викендов за време на продолжениот полицискиот час, на оваа територија ќе работат неколку деловни субјекти кои се занимаваат со достава на храна и лекови на територија на Кисела Вода, а претходно аплицираа на Јавниот повик на локалната самоуправа.

Имено, за online работа за достава на неопходни прехранбени намирници, во сабота и недела, достапни ќе бидат следните локални продавници, маркети, ресторани и аптеки кои ќе вршат достава на продукти:

ТИНЕКС-МТ ДOОЕЛ, www.e-tinex.mk
ТДППУ Веропулос ДООЕЛ Скопје, телефон 075-499-782, 075-488-129
ТП Гоги , телефон 02-2763-094, 02/2779094, [email protected]
Ледо Компани, телефон 078-268-838, 070-866-776
Трежр-ДООЕЛ, телефон 074-242-444, [email protected]
Киноа Трејд ДООЕЛ увоз-извоз, телефон 072-266-976, [email protected]
Јухор Елена ДООЕЛ месарници, телефон 075-745-383, 02-5111-772, [email protected], MSN:MESARNICI JUHOR
Гостилница Инна-Ерна ДООЕЛ, телефон 075-926-692
ДТПУ Турбо ДООЕЛ увоз-извоз, телефон 075-531-941, 075-711-629, [email protected]
ТОЛЛАКС ДОО Скопје, телефон 070-220-882, 02/616-0977, [email protected]
Друштво за трговија на големо и мало ДЕНИЕЛ Сузана и Зоран експорт импорт ДОО Скопје, телефон 02-279-1134, [email protected]
Друштво за трговија и услуги Маркет Детелин ДООЕЛ Скопје-подружница Детелина Скопје, телефон 078-233-416, 072-316-573, [email protected]
Угостителски објект за исхрана ЕМ-МЕР ТП, телефон 071-566-521, [email protected]
ПЕТ ЕКСПЕРТ ДООЕЛ Скопје, телефон 071-276-568, [email protected]
Петар Транс ДООЕЛ Скопје, телефон 078-373-507

Дежурна аптека ќе биде аптеката “Зегин”- Драчево 1, лоцирана на ул. Димитрија Чуповски бр. 68 во населбата Драчево. Телефонскиот број на ова аптека е 078/478-204. Истата ќе биде отворена од 07:30 до 15:00 часот.

извор: Makfax