Дезире Гето од Мајами има само 22 години и работела како продавач на недвижнини, а потоа решила да најде дополнителна работа.

Имено, младата агентка сфатила како да го зголеми својот буџет. Од скромен живот, таа дојде до раскош и не сфаќајќи дека тоа може да се случи.

Сега заработува 10.000 долари месечно од продажба на снимки на платформа за возрасни. Младата девојка започнала да се слика во долна облека како аматер, но се покажало дека луѓето повеќе ги привлекуваат нејзините нозе. Сега има повеќе од милион следбеници.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Desiree Gato (@desygato)

Сепак, луѓето се презаситени од модели кои ги откриваат своите задникот и градите на Инстаграм, па започнале да и нудат пари за да ги задоволат своите фетиши, со што Гето ги искористила.

– Еден ден ми напиша едно момче ми понуди 300 долари за 10 слики на моите нозе, без приватни делови или лице – рече Дезире.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Desiree Gato (@desygato)

Ова беше понуда што не можела да ја одбие и така започнал нејзиниот „бизнис“ .

– Видеата вклучуваат масажа на сопствените нозе со лосион и покажување на педикир, или можеби со потпетици и соблекување – тоа е огромен фетиш. Тие видеа чинат 100 долари за минута, рече Дезире.

Сепак, имала барања што таа морала да ги одбие.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Desiree Gato (@desygato)

– Еден ме замоли да плукам на нозе, а јас дефинитивно не можев!

Нејзиното момче Мајк (42) нема ваков фетиш, но тој ја поддржува во нејзината „работа“, па затоа често и помага во фотографирање.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Desiree Gato (@desygato)