Од компанијата наведуваат дека временските услови ги следат постојано и сите евентуални промени ќе ги објават на веб­порталот на аеродромот „Александар Велики”.

Се препорачува патниците да ја прегледуваат интернет ­ страницата http://skp.airports.com.mk каде што се објавуваат последните информации за состојбата на летовите или, пак, да се стапи во контакт со авиокомпаниите кои одлучуваат за
одложување или за откажување на летовите.