Пристигна во моментов специјализираната екипа на АРМ кај Скопјанка .

Повеќе од 4 часа станарите од еден од влезовите на станбено-деловниот компелкс „Скопјанка” во населбата Аеродром сѐ уште се на улица и чекаат надлежните да им дозволат да се вратат во домовите . . .

Тука беше присутен и градоначалникот Петре Шилегов . .