Принцот Чарлс многу се нервира поради Меган Меркл која не сака да почитува договор и го краде вниманието на јавноста, и ја сакаа сите.

Меган пред четири дена на официјалеиот Инстаграм нејзин и на Хари, објавила слика од Здружение за заштита на животни каде што е ангажирана.

Во исто време и Чарлс обелоденил своја еколошка акција, а уште полошо што и Кејт Миделтон на денот на објавување на слики на Меган, го посетила Центарот за ран развој на деца.

Меган Меркл и принцот Хари одбиле да ги кординираат акциите заедно со останатите членови на семејството, а ги замолиле токму тоа да прифатат, баш поради крадење внимание во медиумите.