Претседателски избори во Украина, комичар води на анкетите

Во Украина денеска се одржуваат претседателските избори на кои силите ќе си ги измерат дури 39 кандидати, од кои најголема … Продолжи со читање Претседателски избори во Украина, комичар води на анкетите