Видеото што го направиле овие две сестри дефинитивно може да ги растопи и најстудените срца. Погледнете го и ќе сфатите дека ништо поемотивно не сте виделе во животот. Двете сестри доживеале невидена трагедија во која си ја прегазиле сопствената мајка, но погледнете го видеото во продолжение и ќе ви стане јасно што се случило. 

Спремете си марамчиња!