Премиерот убедува дека не знае колку заработиле компаниите на семејството Заеви минатата година, но оти тоа може да се провери бидејќи сите податоци се транспарентни.

Ќе се обратите до компаниите, немам време ниту да бидам избрифиран за време на викенд кога се гледам со некои од моите роднини. Податоците се транспарентни, податоците веројатно ги имаат објавено и на нивните интернет страница-објасни премиерот.