„Ни се роди бебе”. Оваа прекрасна вест ја споделија од скопската Зоолошка градина.

Станува збор за бебе срна.

-Малото преслатко Бамби е старо само неколку дена, а освен мајката за него се грижат и другите срни во групата. Да ни е живо и здраво, напишаа од ЗОО Скопје.Оваа прекрасна вест ќе ги исрадува Скопјани.