Водителката и некогашната пеачка Сузана Манчиќ се појавила на промоција на новата пена на Ана Станиќ “Холивуд”, која се одржала во еден белгратски локал, а сите очи биле вперени во бившата “Лото” девојка.

Сузана Манчиќ во јавноста се појавува после мажење за грчкиот бизнисмен Симеон Окомокос, која била во јули минатата година, а се чинио дека водителката никогаш подобро не изгледала.

Очигледно Манчиќ била одлично расположена, а носела лежерна комбинација која одлично одлично и прилегала.