Ова се првичните резултати од официјалната веб страна на Државната изборна комисија. Од обработени 2.02% од гласовите Стево Пендаровски има 7265гласа, додека Гордана Сиљановска Давкова 2755 гласа. 

Неважечки 307 гласа.