Две жени на возраст 72 и 74 години заразени се со корона вирус.

Едната жена е од Улцин а другата од Подгорица.

Тоа го соопштил премиерот Душко Марковиќ, додавајќи дека двата случаја се во стабилна здравствена состојба.