По граѓанската венчавка на новите сопружници Богдана и Вељко, им се обрати и владиката Стефан Шариќ, кој ги благослови младенците.

Богдана и Веjко Ражнатовиќ го танцуваа првиот танц, со песната „Огледала“ на Џастин Тимберлејк.

Невестата го фрли биедермаерот, кој го фати Тара Милутиновиќ, другарка од детство на Анастасија.