Драма пред Претседателството на Србија

Една девојка се качила на прозор на Претседателството на Србија во Белград, а припадниците на полицијата се обидуваат да ја тргнат од таму.

Иако не е позната причината за овој инцидент, девојката одбила секаква соработка со полицијата и не сака да се симне.