Одговор(и):
– Во секој момент можеш да прекинеш и подоцна да продолжиш;
– Можеш брзо да завршиш, без чувство на вина и срам;
– Кога ќе отвориш книга не се прашуваш кој бил тука прв;
– Со малку кафе, можеш тоа да го правиш цела ноќ;
– Не ти е незгодно ако те уловат родителите;
– Ако за нешто не си сигурен, веднаш можеш некого да прашаш.